Jessica Edström sekoittaa miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen DJ-mallikaunotar Jessica Edström niittää kansainvälistä menestystä somessa, sillä hänen upeita poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 300 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa seuraajilleen usein upeita kuvia vartalostaan.

Nyt Jessica poseeraa hyvin niukoissa biksuissa aurinkolomallaan Meksikon Cozumelissa ja Quintana Roossa. Upea neitokainen nähdään myös poseeraamassa selkä kameraa kohti keltaisissa biksuissa, jotka nostavat väkisinkin hänen pakaransa päärooliin.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.