Pasha Pozdniakova poseerasi saunassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Pasha on yksi kansainvälisesti seuratuimmista suomalaisista somejulkkiksista.

Nyt kurvikas somekaunotar on suunnannut perisuomalaiseen tapaan saunaan, jossa hänet tosin kuvattiin heittämässä löylyä perinteistä poiketen uimapuvussa. Se hänelle kuitenkin sallittakoon, sillä sosiaalisen median säännöt olisivat voineet muussa tapauksessa jäädä turhan ahtaaksi.

Pasha Pozdniakova on luonnollisesti innoissaan miestenlehden sopimuksesta, sillä aniharva suomalainen on päässyt poseeraamaan sen kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseeraa lehden Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös lehden kansikuvassa.