Dua Lipa järjesti biksubileet – piti ystävien kanssa hauskaa näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen, että maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa on jälleen sinkku. 26-vuotiaan laulaja-lauluntekijän on paljastettu eronneen poikaystävästään, mallina työskentelevästä 22-vuotiaasta Anwar Hadidista. Dua Lipan ja Anwar Hadidin suhde kesti kaksi vuotta.

Nyt Dua Lipa on julkaissut mahdollisesti sinkkukautensa alkamisen kunniaksi vauhdikkaan ja näyttävän videon, jossa hän nauttii täysin rinnoin viime kesän aurinkoisista keleistä yhdessä ystäviensä kanssa. Koko kaveripiiri pitää videolla hauskaa mustiin biksuihin pukeutuneena. Ellei poptähti ole vielä löytänyt rinnalleen uutta rakasta, on hän parhaillaan yksi maailman halutuimpia sinkkukaunottaria.

Julkkispari yritti korjata suhdettaan kriisipalaverien avulla, mutta lopulta suhde päätyi lopullisesti karille. Poptähden edustaja ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa. Pariskunta muutti yhteen New Yorkissa syyskuussa 2019 seurusteltuaan kolme kuukautta. Anwar Hadid on kahden tunnetun huippumallin, Gigi ja Bella Hadidin nuorempi veli. Hänet on aikaisemmin yhdistetty muun muassa Kendall Jenneriin ja Nicole Peltziin, kun taas Dua Lipa on seurustellut muun muassa LANY-yhtyeen laulaja Paul Kleinin ja julkkiskokki Isaac Carewin kanssa.