Kim Kardashianilta estoton biksuposeeraus – Kanye loisti poissaolollaan vuoden kuvakoosteesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuodesta Kim Kardashianista eronnut Kanye West on nyt ilmeisesti vasta nyt ymmärtänyt, että tilanne on lopullinen. Mies on yrittänyt saada lastensa äitiä takaisin, mutta turhaan. Kim Kardashian on toimittanut viralliset eropaperit oikeuteen ja poistanut Kanyen West-sukunimen omastaan. Julkkisparin avioero oli viihdemaailmassa vuoden suurin erokohu.

Nyt Kim on summannut kuluneen vuoden kuvakoosteeksi, jonka hän on julkaissut Instagramissa. Mukana on kuvia erilaisista tilanteista ja luonnollisesti myös estoton poseeraus bikineissä. Jostain syystä Kanye West ei kuitenkaan näy mukana vuoden kuvakoosteessa lainkaan.

Kim Kardashian käyttää nyt pelkästään tyttönimeä, E! News uutisoi. Ei ole tiedossa, aikooko hän poistaa West-osuuden myös hänen kosmetiikkamerkistään, jossa on nimikirjaimet KKW. Pariskunnan omaisuus on yhä jakamatta, eikä lasten huoltajuudesta ole sovittu. Nyt Kim julkaisi sosiaalisessa mediassa itsestään ja siskostaan myös upean lapsuuskuvan vuodelta 1994.