Lacey Wildd teki povestaan joulukoristeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on kuuden lapsen äiti ja realitytähti Lacey Wildd, joka on tullut viime aikoina tutuksi oikeastaan pelkän povensa ansiosta, mutta viime aikoina hän on halunnut saavuttaa jalansijaa myös selvännäkijänä. Edelleen hänet kuitenkin tunnetaan jättimäisistä kurveistaan.

Kauneusleikkauksiin koukussa oleva 47-vuotias Lacey Wildd on nyt esitellyt valtavaa poveaan joulun kunniaksi hieman uudessa kuosissa, sillä hän on koristellut etumuksensa teemaan kuuluvasti jouluvaloilla ja poseeraa rintojensa kanssa sosiaalisessa mediassa.

Lacey Wildd on kertonut haluavansa auttaa ihmisiä henkimaailman asioissa. Hän uskoo, että voi tehdä paljon hyvää kykyjensä ansiosta. Glamourmalli on omien sanojensa mukaan omannut yliluonnollisia kykyjä lapsesta asti ja häntä on pidetty jopa noitana. Lacey kertoo Barcroft TV:n haastattelussa, että mallin tytär näkee henkiä ja kyky kulkee suvussa. Naisella on vakituinen asiakaskunta.