Metropoli: Herra Ylppö ja Julia-rakas saivat lapsen jouluksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan suomalainen rockartisti Herra Ylppö on paljastanut saaneensa kumppaninsa kanssa erilaisen joululahjan. Pariskunnalle on syntynyt heidän ensimmäinen yhteinen lapsi. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Metropoli.

Herra Ylpön mukaan sekä äiti että pieni lapsi voivat hyvin. Hän kuvailee perheenlisäystä parhaaksi mahdolliseksi joululahjaksi. Myös sekä parisuhde että bänditoiminta ovat tähden mukaan hyvällä mallilla.

– Kaunis pieni tyttölapsi on syntynyt. Tai enhän minä tiedä, onko hän ikäisekseen pieni, mutta terve ja ihana, Herra Ylppö kuvaili Metropolille.

Julia ja Herra Ylppö alkoivat seurustelemaan kesällä 2020, ja nykyään he asuvat yhdessä Tampereella. Ylppö on tullut tunnetuksi muun muassa yhtyeistä Maj Karma sekä Herra Ylppö ja Ex. Hän on ollut mukana myös Vain elämää -sarjassa.