Eva Longoria poseeraa uimapuvussa: ”Tältä joulu näyttää Los Angelesissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni neljä vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Sittemmin hän on viettänyt rauhallista perhe-elämää ja tehnyt kovasti töitä siron vartalonsa palauttamiseksi.

Äskettäin tyylikkäässä lomakuvassaan Meksikossa poseerannut näyttelijäkaunotar on joulun kunniaksi poseerannut uimapuvussa. Tarkoituksena on ollut esitellä miltä joulu näyttää Los Angelesissa. Aurinkoinen uima-altaalla makoilu ei tekisi varmasti pahitteeksi monille suomalaisille, mutta joulun tunnelmaa voisi olla hieman hankala tavoittaa aurinkoa palvoessa.

Eva Longoria ja José Baston saivat kaksi vuotta sitten pojan, jolle he antoivat nimeksi Santiago Enrique. Raskauden jälkeen 45-vuotias Eva Longoria on viettänyt paljon aikaansa kuntosalilla karistaakseen raskauskilot ja treenannut muun muassa kahvakuulien kanssa. Taannoin tähti lisäsi rutiiniinsa myös trampoliinin, jolla hyppiminen näyttääkin tuottaneen hyvin tuloksia.