Valokuvaaja jakoi upean videon – revontulet valaisivat Joulupukin matkaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapissa on joulun alla päästy ihastelemaan yötaivaalla näyttävästi hehkuvia revontulia. Taannoin revontulet valaisivat myös itse Joulupukin matkaa nietosten keskellä.

Ruanalainen valokuvaaja Petteri Karttunen julkaisi keskiviikkona Instagramissa runsaasti ihastusta herättäneen viden. Videolla nähdään hevosajelulla oleva joulupukki, jonka yläpuolella hohtavat näyttävät vihertävät revontulet. Video on kerännyt Instagramissa tuhansia tykkäyksiä.

Karttunen avasi videon taustoja sittemmin Iltalehdelle. Valokuvaajan mukaan hän oli ollut ottamassa sunnuntain vastaisena yönä joulupukkikuvia täyden kuun alla isänsä veljen kanssa. Hieman puolen yön jälkeen taivaalle ilmestyivät revontulet, jollaisia Karttunen ei ollut omien sanojensa mukaan nähnyt koskaan aikaisemmin.