Denise Richards poseerasi ilman maskia lentokoneessa – haukuttiin pystyyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä ja malli Denise Richards on tullut monille tunnetuksi elokuvista, saippuasarjoista ja nyt myös yhtenä Beverly Hillsin täydelliset naiset -tähtenä. Viisikymppinen Richards on nyt saanut aikaan vihamyrskyn sosiaalisessa mediassa. Syynä on naisen julkaisema valokuva lentokoneesta.

Denise Richards otti lentokoneessa maskittoman selfien, julkaisi sen nettiin ja kirjoitti, että hän on piiloutunut ison talvitakin alle. Hän oli ottanut maskin pois siksi aikaa kun hörppäsi vettä. Hänet haukuttiin idiootiksi, pelleksi ja moneksi muuksi. Tässä kohtaa herää kysymys, onko haukkuminen oikeutettua ja sopivaa? Ihmiset tekevät siinä hieman tyhmästi, että käyttäytyvät itse usein tyhmästi, kun joku toinen käyttäytyy tyhmästi.

People-lehden mukaan Richards on myöhemmin selittänyt, että ei ole maskivastainen ja kyseessä oli vitsi, että takki muka suojaisi virukselta. Nykytilanne on aiheuttanut runsaasti vihapuhetta, vastakkainasettelua ja välirikkoja. Ihmisten kannattaa suosia hyviä käytöstapoja myös netissä etenkin silloin, jos he eivät tiedä koko tarinaa. Richards on pyytänyt anteeksi. Häntä netissä haukkuneet ovat tuskin tehneet samaa.