Diili-Sointu poseerasi saunan jälkeen: ”Vihellettiin peli poikki”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna julkisuuteen toden teolla Diili-ohjelman voittonsa myötä noussut Sointu Borg on saanut viime aikoina runsaasti puhujapyyntöjä tilaisuuksiin, joiden kuulijoilta hän on saanut positiivista palautetta. Kauppatieteiden maisteri ei yleeensä piilottele kurvikasta vartaloaan esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Joulua Sointu on viettänyt muun muassa Himangalla, jossa perinteisiin on luonnollisesti kuulunut perisuomalaiseen tapaan saunomista. Samassa yhteydessä Sointu käväisi pyyhe päällä myös ulkona viilentymässä ja julkaisi siitä kuvia sosiaaliseen mediaan.

– Pyysin ottaa joulusaunan jälkeen musta kuvia ja kaikki tärähti tai ylivalottu. Joulurauhaa kunnioittaen vihellettiin peli poikki ja siirryttiin sisälle kahveelle. Joulua höppänät, Sointu kirjoitti kuviensa yhteydessä.

Taannoin Sointu ihmetteli miten nopeasti ihmisen elämä voi muuttua. Koronakriisin aikana Sointu käytti kaikki säästönsä ja palautteli pulloja kauppaan, mutta sitten tilanne muuttui Diili-ohjelman myötä radikaalisti.

– 1,5 vuotta sitten vedin persaukisena hernesoppaa himassa ja elin Kelan yrittäjän asumistuella. Tänään yhdessä isommassa palsussa heräsin siihen, että kyllä se elämä voi muuttua todella radikaalisti lyhyessä ajassa. Sunkin voi. Elämä on ollu puolivuotta täysin absurdia, Sointu Borg kertoo ja kertoo rohkaisevat terveiset seuraajilleen.