Satakiloiset siskot -sarjan tähti plastiikkakirurgilla – läskiä yhä liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjan tähti Amy Slaton sai pienen pojan sarjan toisella tuotantokaudella. Hän oli onnistunut laihduttamaan laihdutusleikkauksen avulla 63,5 kiloa. Paino on junnannut pitkään paikoillaan ja Amylle on tullut laihtumisesta runsaasti ylimääräistä ihoa kehoon.

Amy Slaton haaveilee ihonpoistoleikkauksesta ja hän on käynyt plastiikkakirurgin juttusilla. Naisen kasvoja voidaan jo operoida, mutta laajempi ihonpoistoleikkaus vaatii lisää laihduttamista Amylta. Hän ei ole tyytyväinen vastaukseen, koska on yrittänyt laihduttaa lisää, mutta se ei ole onnistunut.

Yhdysvaltojen Kentuckysta kotoisin olevat Amy ja Tammy Slaton saivat oman 1000 Sister -realityohjelman TLC-televisiokanavalta. Ohjelman nimi tuli siitä, että kaksikko painoi yhteensä 1.000 paunaa, eli 450 kiloa. Amy onnistui jo tavoitteessa, mutta Tammy taistelee edelleen kilojensa kanssa lähtöpisteessä kahden vuoden jälkeen.