Victoria Justice kylpykuvissa – yksityiskohta hämmentää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nickelodeon-lastenkanavan supersuosittu Victorious-sarja lopetettiin jo vuosia sitten kolmen tuotantokauden jälkeen. Sarjan myötä nousi maailmanlaajuiseen tietoisuuteen myös näyttelijäkaunotar Victoria Justice, joka ei lopulta noussut supertähtien A-sarjaan.

Tällä kertaa Victoria on ikuistettu hämmentäviin kylpykuviin, sillä hän on pulahtanut uimapuvussa makoilemaan veden sijaan joulukoristeilla täytettyyn ammeeseen. Samalla mukaan on työnnetty myös kaksi loisteputkea valaisemaan ammentaa. Justice kertoo, että kyseessä on hänen perinteensä.

Victoria Justice tuli tunnetuksi Victorious-sarjan tähtenä ja voitti aikoinaan Kid’s Choice -gaalassa lempinäyttelijä-kategorian. Victoria oli taannoin yksi yli sadasta julkkisnaisesta, joiden alastonkuvat hakkeroitiin ja julkaistiin verkossa.