The Weeknd pukeutui Kummisedäksi – hämmästyttävän upea naamiaisasu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla kuuluisuuksilla on tapana esitellä Halloweenina näyttäviä ja yksityiskohtaisia naamiaisasujaan, jotka ovat tuskin tulleet järin edullisiksi. Näin jälkikäteen voidaan perustellusti todeta, että tämän vuoden hämmästyttävimmän Halloween-tyylin titteli saattoi hyvinkin mennä supertähti The Weekndille.

The Weeknd laittautui nimittäin lokakuun lopussa Halloweenina Kummisetä-elokuvan rikollispomo Don Vito Corleoneksi, jota näytteli valkokankaalla Marlon Brando. Kokonaisuus on niin yksityiskohtainen ja aidon näköinen, ettei laulajaa ole tunnistaa maskeerauksen alta.

The Weeknd esitteli Halloween-tyyliään sosiaalisessa mediassa jakamissaan kuvissa ja videolla. Kanadalaistähti on herättänyt aikaisemminkin hämmästystä näyttävillä halloween-naamiaisasusteillaan. Hänet on edellisvuosina nähty laittautuneena muun muassa Pähkähullu Professori -elokuvan päähenkilöksi ja Jokeriksi.