Gootin unelmakoti? Mustasta talosta tuli nettihitti

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on myynnissä koti gooteille, joille pelkkä tummiinpuhuva vaatetus ei riitä. Illinoisin Lincolnissa sijaitseva omakotitalo ulkopuolelta katsottuna kokonaan musta.

Zillow-asunnonvälityspalvelussa listattu kohde nousi viraalihitiksi sen jälkeen, kun se noteraatiin Twitter-tilillä Zillow Gone Wild. Twitter-tilin goottikodiksi kuvailtu talo on maalattu yltä päältä mustaksi, ja sama värimaailma toistuu myös sisätilojen seinissä.

Kiinteistövälittäjä Seth Goodman osti muodoltaankin epätyypillisen talon elokuussa 2021 ja päätti tehdä sen ulkoasusta tummanpuhuvan katon uusimisen yhteydessä. UPI-uutissivuston mukaan välittäjä on saanut kodista lukuisia tarjouspyyntöjä. Hän on kuitenkin alkanut kiintymään taloon niin paljon, että hän harkitsee sen pitämistä itsellään.