Temptation Islandin Juulia yläosattomissa – hyytävä kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa nähdään parhaillaan Temptation Island Suomi -realitysarjan uusi tuotantokausi. Mukana on tuttuun tapaan joukko sinkkumiehiä ja -naisia, jota yrittävät vietellä seurustelevia ihmisiä. Tuotantokausi kuvattiin Espanjan Marbellassa, jossa oli mukana myös 24-vuotias Ilmajoelta kotoisin oleva Juulia.

Hellää oria tuotantokaudelta omien sanojensa mukaan etsivä Juulia nähdään nyt sosiaalisen median kuvissaan poseeraamassa pakkasessa yläosattomissa vain biksujen alaosa yllään. Selin kameraan poseeraava Juulia toteaa kuvansa yhteydessä maiseman olevan talvinen ihmemaa.

Temptation Islandin esittelyssä Juulia kertoi olevansa räiskyvä, avoin ja iso persoona. Hän lähti avoimin mielin ja ennakkoluulottomasti Temppareihin sekoittamaan pakkaa. Puolisen vuotta ennen ohjelmaa sinkkuna viihtynyt Juulia ei kaivannut miestä rinnalleen, mutta kertoi luottavansa siihen, että hänen itsevarmuutensa ja juttunsa uppoavat aikanaan siihen oikeaan. Juulian urahaaveena on valmistua klinikkaeläinhoitajaksi.