Elizabeth Hurley juhli joulua häviävän niukassa bilemekossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa sosiaalisessa mediassa vähäpukeisiakaan kuvia. Ensimmäisestä Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa viime aikoina erityisesti sosiaalisen median kanavissa, joissa hän julkaisee sekä kuviaan että videoitaan. Samalla kaunotar pitää fanijoukkonsa tyytyväisenä.

Tällä kertaa Elizabeth nähdään viettämässä joulua hyvin niukassa violetissa Versacen bilemekossa, joka ei kovinkaan tehokkaasti peittänyt näyttelijäkaunottaren strategisia paikkoja. Hurley kertoo vieneensä rohkealla asullaan huomiota pois nilkkavammastaan. Siinä hän varmasti myös onnistui.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin Extra-sivustolle jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.