Kaupan pihasta varastettiin dinosaurus – päätyi valvontakameran videolle

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oklahomassa on ihmetelty kadonneen dinosauruksen arvoitusta. Joku varasti paikallisen liikkeen pihasta hirmuliskoa esittäneen patsaan yön pimeydessä.

Rikos tapahtui 26. joulukuuta valtatie 66:n varrella Tulsassa. Decopolis-lahjatavaraliikkeen pihaan hiippaili mies, joka irrotti deinonychus-dinosaurusta esittäneen patsaan työkaluilla ja kantoi sen mukanaan pois. Teko ikuistui valvontakameran videoksi. Katso video tästä.

Decopolis julkaisi tapaninpäivänä tapahtuneesta yllättävästä rikoksesta taltioidun videon myöhemmin Facebook-tilillään. UPI-uutissivuston mukaan kaupan omistajat ovat tehneet tapauksesta rikosilmoituksen, ja he pyytävät lähialueiden asukkailta mahdollisia havaintoja kadonneesta dinosauruksesta.

https://www.facebook.com/watch/?v=1701112320279896