Anne Kukkohovi myöhästyi laivasta Karibialla – sai majoituksen paikallisen nurkista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiosta ja lehtien palstoilta tunnettu mallikaunotar Anne Kukkohovi on lomaillut Karibialla St. Martenin paratiisisaarella. Hän on tehnyt vierailun St. Barth -nimiselle saarelle, mutta myöhästyi valitettavasti paluuveneen kyydistä. Hän joutui erikoiseen tilanteeseen.

-Tällä hetkellä tän saaren hotellien öiden hinnat on nelinumeroisia ja ne on kaikki täynnä. Paniikki. Istuin hetken ja hengittelin. Sitten vain pyytämään apua paikallisilta. Long story short, päädyin lopulta ihanien ihmisten pikku yksiöön keskelle saaren kauneinta osaa, Kukkohovi kertoo.

Huoneeseen oli tulossa DJ, mutta hän ei ollut saapunut paikalle ja Kukkohovi pääsi sinne asumaan. Hän lähti veneellä takaisin St. Martenin saarelle seuraavana aamuna ja suuntasi lentokentälle. Hän oli mukana Atlantin yli -realitysarjan uudella tuotantokaudella, jossa joukko julkisuudesta tunnettuja suomalaisia purjehtii Atlantin valtameren yli.

Atlantin yli -sarjan kolmannella kaudella haastavalle matkalle lähtivät Anne Kukkohovin lisäksi tubettaja ja laulaja Sara Forsberg, Duudsonit-tähti Jarno Laasala, Laulaja Pete Parkkonen ja huippukokki Michael Björklund. Kapteenina nähdään toiselta kaudelta tuttu Joel Harkimo. Tähtikatraan kolme viikkoa kestävä matka alkoi Portugalista, ja sen määränpäänä oli Karibian Saint Martin. Atlantin yli -sarjan kolmas kausi nähdään TV5-kanavalla ja Discovery+ -palvelussa syksyllä 2022.