Mies veneili läpinäkyvällä kanootilla – sai yllättäen vedenalaista seuraa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Läpinäkyvät venee tarjoavat ainutlaatuisen tavan ihmetellä vedenalaista maailmaa. Toisinaan epätavallisella veneellä seilaaminen voi herättää myös vedessä elävien luontokappaleiden mielenkiinnon.

Youtubessa joulun alla jaetulla videolla Michael-niminen amerikkalaismies on päättänyt lähteä veneilemään läpinäkyvällä kanootillaan. Sijainniksi valikoitui Floridan Tampa Bay. Ei kestänyt aikaakaan, kun jouluteemaisiin pyjamahousuihin pukeutunut mies sai yllättävää seuraa.

Vedessä ui joukko manaatteja, jotka seurasivat uteliaasti kanootilla liikkunutta Michaelia. Veneilijän mukana olleen selfiekepin ansiosta myös kotikatsojat pääsevät ihastelemaan rauhallisesti vierellä polskineita suurikokoisia vesinisäkkäitä.