Catherine Zeta-Jonesin rintava poseeraus sekoittaa miesten pasmat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Walesilainen näyttelijä Catherine Zeta-Jones nousi kuuluisuuteen 1990-luvulla erityisesti Zorron naamio -elokuvan myötä. Nyt valkokankaalla ja televisiossa edelleen aika-ajoin nähtävä tähti on villinnyt someseuraajiaan rohkealla kuvalla.

52-vuotias Catherine Zeta Jones julkaisi Instagramissa selfien, jossa hän poseeraa kameralle mustat bikinit yllään. Kuvatekstin perusteella säät hemmottelevat tähteä, sillä hän totesi auringon paistavan.

Catherine Zeta-Jonesin nousi julkisuuteen Iso-Britanniassa hänen näyteltyään vuosina 1991-1993 televisiosarjassa Oi ihana toukokuu. Seuraavaksi tähti nähdään Netflixin Wednesday-sarjassa, jonka on ohjannut Tim Burton. Zeta-Jones näyttelee sarjassa sarjakuvista, televisiosta ja elokuvista tutun Addamsin perheen äitiä, Morticia Addamsia.