Seiska: Kohublondit taistelevat Dannysta – Erika ja Helmi kilpailevat huomiosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti ja musiikkineuvos Danny, eli Ilkka Lipsanen, palkkasi viime vuonna itselleen parikymppisen assistentin Helmi Loukasmäen. Neitokainen on viettänyt tiiviisti aikaansa 79-vuotiaan laulajan kanssa.

Nyt lähipiiristä on kerrottu, että Danny on keskellä erikoista kolmiodraamaa, sillä Helmin lisäksi myös hänen entinen naisystävänsä Erika Vikman, haikailee miehen huomiota. Skandaalilehdelle jopa kerrotaan, että Helmin ja Dannyn välit ovat viilentymässä, mutta lempi leiskuu edelleen Erika Vikmanin suuntaan.

– Erika ja Danny ovat taas löytäneet toisensa. Romantiikkaa on ilmassa, lähde kertoo Seiskalle.

Loukasmäki työskenteli aiemmin Dannyn assistenttina, mutta sittemmin kyseessä on ollut puhtaasti ihmissuhde. Erika ja Danny erosivat syyskuussa 2020. Suhde päättyi syrjähyppyyn.