Rita Manninen julkaisi vanhan kuvan: ”Oli vuosi 1998 ja syömishäiriö päällänsä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen julkkistähti Rita Niemi-Manninen on tehnyt aikoinaan menestyksekkään uran kilpa-aerobikkaajana. Nainen on julkaissut Instagramiin kuvan vuodelta 1998.

– Arkistojen helmiä, leopardipaita ja 18 vuotta mittarissa! Oli vuosi 1998, syömishäiriö päällänsä, paino 44 kiloa ja kova vilu. Huh, Manninen muistelee.

Hänen mukaansa ajat ja ihmiset muuttuu, maailma kehittyy ja hyvä niin. Kuva on otettu ennen filttereitä ja muita kuvanmuokkausohjelmia. Naisella ei ole kuvassa myöskään keinotekoisia ripsiä tai hiustenpidennyksiä. Kuva on otettu filmirullalle.

– Joskus on kuitenkin hyvä kurkata olkapään yli mistä on tullut, jotta näkee kirkkaammin mihin on menossa.

Realitypariskunta Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen ovat monille tuttu pariskunta Temptation Island -ohjelmasta. Sen jälkeen pariskunta on myös esiintynyt yhteisessä Akin ja Ritan rakkausdieetit -ohjelmassa. Ritan kuulumisia pystyy seuraamaan myös Instagramista, jonne tähti päivittääkin usein kauniita kuvia.