Useilla Pelicansin pelaajilla koronatartuntoja – joukkue asetettiin karanteeniin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jääkiekon SM-liigassa pelaavaa Lahden Pelicansia riivaa koronaepidemia. Joukkueessa on todettu useita koronatartuntoja, joiden vuoksi kaksi tulevaa ottelua siirtyy myöhempiin ajankohtiin.

Pelicansin tiedotteen mukaan kaikkien positiivisen testituloksen antaneiden oireet ovat olleet leiviä. Alueellinen tartuntatautiviranomainen on asettanut joukkueen karanteeniin 9. tammikuuta saakka. Toimenpiteen tarkoituksena on tartuntojen leviämisen estäminen.

Karanteeni vaikuttaa kahteen suunniteltuun otteluun. Tostaina 6. tammikuuta pelattavaksi tarkoitettu ottelu Pelicans-Lukko ja lauantaina 8. tammikuuta pelattavaksi merkitty ottelu Pelicans-KooKoo siirtyvät myöhempiin ajankohtiin. Niistä tullaan tiedottamaan myöhemmin.