Jenni Vartiainen esitteli vatsansa ihastuttavassa kuvassa: ”Millä hetkenä tahansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Jenni Vartiainen paljasti heinäkuussa perheensä kasvavan. Hän kertoi tuolloin sosiaalisessa mediassa odottavansa toista lastaan. Jenni jakoi isänpäiväsunnuntaina sosiaalisen median seuraajilleen kuvan, joka osoitti raskauksen olevan jo pitkällä. Nyt vuodenvaihde on sujunut samoissa tunnelmissa.

Vartiainen ihastuttaa nyt someseuraajiaan kuvalla, jossa hän poseeraa raidallisessa mekossa ja kädet hellästi raskausvatsan ympärillä. Kuten arvata saattaa, kuva on saanut suomalaisilta erittäin lämpimän vastaanoton. Kuvatekstistä päätellen pienokainen on tulossa maailmaan millä hetkellä hyvänsä.

Jenni Vartiainen nousi julkisuuteen aikoinaan Popstars-ohjelmassa perustetun Gimmel-yhtyeen ansiosta, ja aloitti tyttöbändin hajoamisen jälkeen menestyksekkään uran sooloartistina. Hänellä on puolisonsa kanssa ennestään yksi lapsi, lokakuussa 2019 syntynyt esikoinen. Vartiainen asuu nykyään perheineen New Yorkissa.