Yksinhuoltajaäiti koukussa kauneusleikkauksiin – edes vakavat komplikaatiot eivät saaneet lopettamaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New York Cityn Queensissa asuva Elaina Starr on noussut otsikoihin aiemminkin kauneusleikkausaddiktionsa vuoksi. Hän on 11-vuotiaan Chaz-pojan yksinhuoltaja, mutta ei ole äiti tavallisimmasta päästä. Naisen ulkonäkö on huomiota herättävä – ja se on myös tarkoituksena.

Yltiöseksikäs äiti on käyttänyt yli 130.000 euroa ulkonäkömuutoksiin. Kaikki ei aina ole mennyt suunnitelmien mukaan ja hän on joutunut joutunut sairaalaan vakavien komplikaatioiden vuoksi. Yksi takapuolen täytteistä aiheutti vuodon hänen elimistöönsä. Tämä on saanut hänen poikansa hieman varautuneeksi plastiikkakirurgian suhteen.

– Mietin aina, voiko joku mennä pieleen äitini toimenpiteissä, mutta tähän saakka kaikki on sujunut hyvin, Chaz kommentoi kypsään sävyyn.

Kaikki lähti liikkelle yhdestä nenäleikkauksesta. Hän on sittemmin ottanut Botox-ruiskeita, rasvaimuja ja vatsankiristyksiä. Hänen rintojaan on suurennettu kolme kertaa.