BMW esitteli väriä vaihtavan auton

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suuret automerkit ovat esitelleet viime vuosina toinen toistaan erikoisempia konseptimallejaan. Nyt saksalainen BMW on hämmästyttänyt autolla, joka kykenee vaihtamaan väriään napin painaluksella.

Väriä vaihtavaa BMW:n iX-katumaasturia esiteltiin yleisölle Las Vegasissa järjestetyillä elektroniikka-alan CES-messuilla. Futuristisesta autosta kuvattu video on sittemmin levinnyt Twitterissä Out of Spec Studios -tilillä jaettuna. Siinä nähdään, kuinka iX muuttaa väriään harmaasta valkoiseksi.

Videon jakajan mukaan auton maalipinta on erittäin herkkä lämmälle. BMW toikin paikalle myös toisen auton sen varalle, että ilma sattuisi olemaan liian kuuma tai kylmä. BMW:n odotetaan paljastavan lisätietoa uudesta konseptiaustaan CES-messujen edetessä.