Coco aloitti vuoden syntisellä poseerauksella: ”Vuosi käynnistyy räväkästi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Ice-T:n vaimo Nicole Coco Austin kertoi taannoin imettävänsä viisivuotiasta Chanel-tytärtään niin kauan kuin tämä sitä haluaa. Siviilissä pullantuoksuinen perheenäiti Coco tunnetaan kuitenkin julkisuudessa ennen kaikkea rohkeista kuvistaan ja uhreista kurveistaan.

Vuodenvaihteen kunniaksi Coco nähdään nyt poseeraamassa syntisen näyttävässä kuvassa, jonka myötä hän toteaa kolmelle miljoonalle seuraajalleen aloittavansa vuoden räväkästi. Ja kuvan perusteella niin myös tapahtui.

Nicole Coco Austin kertoi taannoin lapsensa imetyksestä esimerkillisellä tavalla. Hän kertoi rakastavansa imetystä, vaikka sen alussa olikin hieman vaikeuksia. Perheen tuella hän suostui jatkamaan ja sitten siitä tuli ihastuttava rutiini, joka jatkuu yhä edelleen neljän vuoden jälkeen.