Pilvi Hämäläinen hankki koiran – tihutöitä esittelevästä videosta paisui somehitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Pilvi Hämäläinen tunnetaan muun muassa Putous ja Suurmestari -sarjoista. Viime vuonna 36-vuotias tähti päätti hankkia Humppa-nimisen koiranpennun. Nyt hän esittelee Instagramissa koomista arkea lemmikin kanssa.

Tuoreella videolla Hämäläinen on kuvannut Humpan kotona tekemiä tihutöitä. Koira on päättänyt levitellä vessapaperia pitkin kodin lattiaa. Video keräsi Instagramissa tuhansia tykkäyksiä.

– Viime vuoden parhaat jutut oli kun muutin poijes Kalliosta ja kun Humppa-koira muutti mun luokse. Tässä Humppa lokakuussa. Miten onkin noin söpö ja ihana ja vastaa mun kysymykseen murisemalla noin taitavasti?, Hämäläinen kirjoitti.

Pilvi Hämäläinen on jälleen mukana Putouksessa sarjan tulevalla kaudella. Putous palaa ruutuihin 5. helmikuuta 2022.