Beavis ja Butt-Head tekevät paluun – nykyinen ulkomuoto tyrmistyttää faneja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beavis and Butt-Head -animaatiosarja nousi 1990-luvulla maailmanlaajuiseksi ilmiöksi. Kohuakin sisältönsä vuoksi herättäneessä sarjassa seurattiin kahta teini-ikästä kaverusta, joiden päitä ei äly pakottanut.

Beavis and Butt-Headin uutisoitiin taannoin tekevän paluun ruutuun. Nyt sarjan luoja Mike Judge on tarjonnut esimakua hahmojen uudesta yleisilmeestä. Se tuli monille faneille yllätyksenä, sillä hahmot ovat nyt hieman pöhöttyneitä keski-ikäisiä miehiä.

Judgen mukaan Beavis ja Butt-Head palaavat ruutuun Paramount+ -palveluun tänä vuonna ilmestyvässä elokuvassa. Elokuvan lisäksi työn alla on uusi sarja. Hahmot ovat aikaisemmin seikkailleet vuosina 1993-1997 MTV-kanavalla esitetyssä alkuperäisessä sarjassa, yhden kauden verran vuonna 2011 tehdyssä uudessa sarjassa ja vuonna 1996 ilmestyneessä Beavis and Butt-Head Do America -elokuvassa.