Janina ”Frostell” Fryn uintihetki ikuistettiin somekuvaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kaikkien aikojen suosituimpiin mallikaunottariin lukeutuva Janina Frostell, nykyinen Janina Fry, muodostui 1990-luvulla kotimaiseksi seksisymboliksi. Hän ryhtyi myöhemmin myös levyttäväksi artistiksi, jonka tunnetuin hitti on edelleen klubeilla ajoittain soiva I’ll Save My Tears. Viime aikoina Janina on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa.

Nyt takavuosien miesten päiväuni nähdään ihastuttavassa kuvassa nautiskelemassa uima-altaan vilvoittavasta pulahduksesta asianmukaiseen asuun pukeutuneena. Huippunäyttävä mallikaunotar osaa edelleen säväyttää niin uusia kuin vanhoja fanejaan.

Viime vuosina Janina Fry ei ole enää kovin usein paistatellut julkisuuden valokeilassa, koska hän on keskittynyt lähinnä perhe-elämäänsä. Sosiaalisen median ulkopuolella julkkiskaunotar ei siis enää kovin usein poseeraa medioissa, mutta taannoin hän osallistui kuitenkin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan ja palautti varmasti monille suomalaisille mieleen hyviä muistoja.