Matkailulehti valitsi: Mexico on yksi vuoden 2022 suosituin lomakohde

Matkailu · Terhi Piiroinen

Travel and Leisure -lehti pyytää joka vuosi World’s Best Awards -tutkimuksessa lukijoita arvioimaan matkakokemuksiaan ympäri maailmaa. Heitä pyydetään jakamaan mielipiteensä parhaista hotelleista, lomakohteista, kaupungeista, saarista, risteilyaluksista, kylpylöistä, lentoyhtiöistä ja muista.

Tänä vuonna parhaiden kaupunkien joukkoon sijoittui useampi Meksikon kaupunki. Mexico City, eli México on ollut amerikkalaisten matkaajien suosiossa vuodesta toiseen, mutta nyt se on saavuttanut enemmän jalansijaa turistien keskuudessa. Muutaman tunnin päästä pääkaupungista sijaitseva San Miguel de Allende sijoittui ensimmäiseksi koko maailman listalla.

México on Meksikon pääkaupunki. Siellä yhdistyvät ihastuttavasti trooppinen lämpö ja historian havina. Meksikolaiset maut ovat varmasti suurimman osan mieleen, unohtamatta maan juomia ja ruoan ympärillä olevaa kulttuuria. México sijaitsee aiemman asteekkien pääkaupungin Tenochtitlánin paikalla, mikä näkyy edelleenkin alueen elämässä. Kyseessä on miljoonakaupunki, mikä jakautuu lähes 2.000 pienempään osaan.

https://fb.watch/amcQY0G0U3/