Nyt ei mennyt kuin Stömsössä – isän hurja mäenlasku päättyi pöpelikköön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kokemattomat mäenlaskijat saattavat joutua yllättäviin tilanteisiin. Suomessa osataan laskea mäkeä kaikilla markkinoilla olevilla välineillä, mutta vähäisemmästä lumimäärästä nauttivat kansalaisuudet joutuvat opettelemaan taidon kantapään kautta. Näin kävi Yhdysvaltojen Connceticutissa.

– Olimme lomalla lankoni luona. Näimme ensimmäistä kertaa lunta koko perheen voimin. Päätin, että haluan laskea alas naapuruston isolta mäeltä lasten puhallettavalla pulkalla, videolla esiintyvä isä kertoo.

Hän hyppää ilmatäytteisen laskuvälineen päälle. Matka alkaa selkä menosuuntaan kohti. Vauhdin kiihtyessä kaikki ymmärtävät, että lasku tulee päättymään huumoripitoisesti. Isä laskee suoraan mäen alla olevaan pusikkoon.