DJ Maddsin niukka asu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee ajoittain kuviaan.

Nyt Madds on näyttäytynyt sosiaalisessa mediassa erittäin niukkaan alusasuun pukeutuneena. Hän nojailee rennosti valkoisella sohvalla asussa, joka ei liikoja kurveja peittele. Äskettäin vaalea kaunotar nähtiin keikistelemässä myös punaisessa alusasussa.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.