Popkaunotar Dua Lipa paljasti rantakuntonsa – heti miljoonia tykkäyksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen, että maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa on jälleen sinkku. 26-vuotiaan laulaja-lauluntekijän on paljastettu eronneen poikaystävästään, mallina työskentelevästä 22-vuotiaasta Anwar Hadidista. Dua Lipan ja Anwar Hadidin suhde kesti kaksi vuotta.

Äskettäin eronnut ja siten sinkkuuntunut popkaunotar Dua Lipa nähdään nyt esittelemässä rantakuntoaan sosiaalisessa mediassa, jossa hän makoilee nurmikolla vaaleanpunaisessa asussa, jonka yläosa on biksuissa ja alaosa minihametta. Huippunäyttävä poptähti sai päivitykselleen nopeasti useita miljoonia tykkäyksiä.

Julkkispari yritti korjata suhdettaan kriisipalaverien avulla, mutta lopulta suhde päätyi lopullisesti karille. Poptähden edustaja ei ole toistaiseksi kommentoinut asiaa. Pariskunta muutti yhteen New Yorkissa syyskuussa 2019 seurusteltuaan kolme kuukautta. Anwar Hadid on kahden tunnetun huippumallin, Gigi ja Bella Hadidin nuorempi veli. Hänet on aikaisemmin yhdistetty muun muassa Kendall Jenneriin ja Nicole Peltziin, kun taas Dua Lipa on seurustellut muun muassa LANY-yhtyeen laulaja Paul Kleinin ja julkkiskokki Isaac Carewin kanssa.