Niko Saarinen aloitti NRJ:n viikonloppujuontajana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räväkkänä somepersoonana ja realitytähtenä tunnettu Niko Saarinen toimii nykyisin Radio NRJ:n viikonloppujuontajana. Nyt uudessa tehtävässään aloittanut Saarinen on jo entuudestaan tuttu ääni NRJ:n kuuntelijoille, sillä hän on aiemmin juontanut kanavalla yhteistä ohjelmaa Kulju x Saarinen -podcastista tutun juontajakollegansa, Rosanna Kuljun, kanssa.

Saarinen juontaa ohjelmaa perjantai-iltaisin sekä lauantaina ja sunnuntaina iltapäivällä. Ensimmäistä kertaa Saarinen oli äänessä perjantaina 7. tammikuuta. Realityjulkkis oli ennakkoon innoissaan uudesta pestistään.

– Viikonloput ovat ihmisen parasta aikaa! Olen niin fiiliksissä, että pääsen jakamaan sen yhdessä kuulijoiden kanssa. Tulevat viikonloput ovat jatkossa täynnä yllätyksiä, ja studiossa voi tapahtua ihan mitä tahansa, Saarinen lupaa.