Charly Jordan järjesti pakarashow’n: ”Pieni viidakkotyttö”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena. Niin tälläkin kerralla.

Nyt DJ-kaunotar nähdään upeissa biksukuvissa, joissa hän esittelee myös pakaroitaan suurelle joukolle sosiaalisen median seuraajiaan. Kuvakoosteensa yhteydessä kaunotar toteaa lyhyesti olevansa pieni viidakkotyttö.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.