Cheek lopetti uransa – Jare Tiihonen lähti mukaan suosikkisarjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen hiphopin suurnimiin lukeutuva Cheek lopetti musiikkiuransa vuonna 2018, mutta nyt suosikkiräppärin faneille on tarjoiltu iloisia uutisia. Jare Tiihonen on mukana MTV3-kanavan suosikkisarjan uudella kaudella kevättalvella 2022.

Jare Tiihonen nähdään 13. helmikuuta alkavalla Laulu rakkaudelle: Secret Song Suomi -ohjelman toisella kaudella. Ohjelmaa juontavan Marja Hintikan mukaan uudella kaudella nähdäänkin tähtiä, joita kukaan ei uskonut olevan edes mahdollista houkutella paikan päälle. Lisäksi sarjassa on mukana nyt tuplayllätys, jossa yllättäjäksi ohjelmaan saapunut päätyy itse yllätettävien penkille.

– Salailua vaadittiin ensimmäistä kautta enemmän, koska kaikki olivat jo ehtineet katsoa ohjelmaa, Hintikka paljastaa MTV:n tiedotteessa.

Tiihosen lisäksi mukana on suuri liuta yllätettävien tuoliin istuvia eturivin suomalaistähtiä. Heitä ovat Eija Ahvo, Benjamin, Danny, Esko Eerikäinen, Elastinen, Ellinoora, Pekka Haavisto, Samu Haber, Riitta Havukainen, Hector, Katri Helena, Marja Hintikka, Chrisse Johansson, Mervi Kallio, Markku Kanerva, Kaija Koo, Kerkko Koskinen, Mikko Kuustonen, Tommi Läntinen, Laura Malmivaara, Jarkko Nieminen, Robin Packalen, Jukka Rintala, Aira Samulin, Sanni, Christoffer Strandberg, Martti Syrjä, Jani Toivola, Olavi Uusivirta, A.W. Yrjänä ja Kikke Heikkinen.