Elsa Hosk herutteli paratiisissa – biksut jäivät pieneksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä. Sittemmin Elsa on esitellyt ylpeänä muun muassa tyttärensä imettämistä.

Viime aikoina hieman hiljaiseloa somekuvista pitänyt Elsa on nyt esitellyt upeaa rantakuntoaan seuraajilleen kuvasarjassa, jossa hän viihtyy niin yläosattomissa kuin vaaleanpunaisissa biksuissakin. Rannalla hänelle maistui välipalaksi kookosjuoma.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.