Ashley Graham juhlisti alastonkuvalla perheonnea – kaksospojat syntyivät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Ashley Graham synnytti terveet kaksospojat perjantana 7. tammikuuta aviomiehensä Justin Ervinin kanssa. Pienokaisia odottaa kotona kaksivuotias Isaac-niminen isoveli. Perheessä riittää siis hulinaa tuleville vuosille.

– Justin ja minä olemme niin innoissamme voidessamme kertoa, että poikavauvat ovat täällä. He syntyivät varhain tänä aamuna kotona ja ovat onnellisia ja terveitä, Graham kirjoitti perjantaina Instagramin tarinoissaan ja kertoo ottavansa hetken aikaa parantumiseen sekä perheen yhteyden luomiseen.

Ashley Graham ja Justin Ervin ovat olleet naimisissa elokuusta 2010 saakka. Graham on avoimesti kertoneen raskauden ja äitiyden muuttaneen hänen kehoaan ja ajatusmaailmaansa. Hän esitteli vartaloaan häpeilemättömän rohkeasti koko raskauden ajan.