Idolsin ensimmäisestä finaalista 18 vuotta – Hanna Pakarinen julkaisi nostalgisen kuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Hanna Pakarinen voitti Suomen ensimmäisen Idols-laulukilpailun vuonna 2004 ollessaan 22-vuotias. Monien yllätykseksi aikoinaan suositun kykyjenetsintäkilpailun ensimmäisen kauden finaalista on ehtinyt vierähtää jo 18 vuotta.

Hanna Pakarinen muisteli Idols-aikojaan nostalgisessa Instagram-julkaisussaan. Julkaisussa nähdään ensin kaksi tuoretta otosta ja lopuksi Idols-sarjan kulisseissa otetun vanhan kuvan. Tähti totesi olevan parasta, että hänen artistiurallaan on oma syntymäpäivä.

– 18 vuotta sitten Suomen kansalaiset päätti 420 000 äänellä äänestää miut suomen ensimmäiseksi Idols-voittajaksi! Paljon on näihin vuosiin mahtunut, mutta aika siistii että tänä vuosipäivänä kävin isolla stagella laulamassa uutta musaa telkkariin, Pakarinen kirjoitti.

Pakarinen esitti Idols-finaalissa Tina Turnerin kappaleen Simply the Best, Banglesin Eternal Flamen ja voittajalle tehdyn Tulin voittamaan -laulun. Finaalissa toiseksi tuli Jani Wickholm ja kolmanneksi Antti Tuisku.