Hurja video: Pudonneen lentokoneen pilotti pelastettiin junan edestä – viime hetkellä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Los Angelesissa todistettiin sunnuntaina todellista läheltä piti -tilannetta. Maahan pudonneen koneen lentäjä pelastettiin turvaan lähestyvän junan edestä viime tipassa. Dramaattinen tilanne ikuistui videoksi, jonka sisältö ei sovellu herkimmille katsojille.

Whitemanin lentokentältä ilmaan noussut yksimoottorinen Cessna 172 -lentokone putosi maahan noin kello 14:10 paikallista aikaa. Kone laskeutui keskelle junaraiteita. Onnettomuuspaikka sijaitsi poliisiaseman läheisyydessä, joten apu oli paikalla nopeasti.

Neljä poliisia onnistui vetämään lentäjän ulos onnettomuuskoneesta. Vain hetkeä myöhemmin lentokone joutui raiteilla kulkeneen junan murskaamaksi. Lentäjä kiidätettiin sairaalaan, ja muilta uhreilta vältyttiin.

– Nähtyäni mitä tapahtui, olen kiitollinen hengissä pysymisestä. Olen kiitollinen myös siitä, että lentäjä selvisi hengissä, auttamassa ollut poliisi Robert Sherock kuvaili AP-uutistoimiston mukaan.