Helsinkiläiskahvila tarjoaa juoman kolmannen koronarokotteen ottajille

Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eri puolilla maailmaa on nähty vuoden aikana tempauksia, joissa koronarokotteen ottamista on kannustettu ilmaisilla lahjoilla. Vastaavia tempauksia on järjestetty myös Suomessa, viimeksi helsinkiläisessä Kaffa Roastery -kahvilassa.

Kaffa Roastery kertoi maanantaina Facebookissa tarjoavansa ilmaisen takwaway-juoman kolmannen rokotteen ottajille Punavuoren kahvibaarissa. Tarjous on voimassa sinä päivänä, jolloin rokote on otettu. Kahvilan lähin rokotuspiste sijaitsee Punavuoressa, josta Kaffaan on noin vartin kävelymatka.

-Täyden rokotesarjan hankkiminen on tapa, jolla meistä jokainen voi vaikuttaa vallitsevan tilanteen mahdollisimman nopeaan paranemiseen ja sitä kautta tukea myös yrittäjiä etenkin pahiten kärsineillä aloilla, palaamaan jaloilleen, Kaffa Roasteryn julkaisussa kerrotaan.

Kuten koronarokotteeseen liittyvät asiat yleensä, on kahvilan tempaus jakanut sosiaalisessa mediassa mielipiteitä ja kirvoittanut kiivastakin keskustelua. Kahvila joutuikin myöhemmin ottamaan julkaisun kommentointimahdollisuuden pois käytöstä.