Sandra Kubicka ei jätä ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalainen naapurintyttömäinen mallikaunotar Sandra Kubicka on ollut jo vuosien ajan kovasti nousemassa julkkiskaunotarten A-sarjaan, mutta jostain syystä varsinainen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Perheenäitinä Sandra on taatusti eräs maailman kuumimmista, ja myös sosiaalisessa mediassa hänen suosionsa on tasaisessa kasvussa.

Tällä kertaa Sandra on poseerannut sisätiloissa keltaisissa biksuissa, ja samalla seuraajat pääsivät ihailemaan myös hänen uutta hiustyyliään. Toisessa päivityksessään huippunäyttävä mallikaunotar poseeraa alusvaatemainoksessa.

Kansainvälisyys on ollut jo pitkään Kubickan tavaramerkki. Kaunotar on nousujohteisella urallaan ehtinyt jo poseerata muun muassa arvostetun Victoria Secretin mallikuvissa. Sandra seurusteli taannoin Cedric Gervaisin kanssa.