Korona vaikuttaa Pekingin talviolympialaisiin – tapahtumaan ei myydä ollenkaan lippuja

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pekingin talviolympialaisten järjestelyihin on tehty muutoksia koronatilanteen vuoksi. Urheilutapahtumaan ei myydä julkisesti lainkaan lippuja pandemian vuoksi. Alun perin tarkoituksena oli, että lippuja myytäisiin vain Manner-Kiinan asukkaille.

Rajoitettu määrä tapahtuman lippuja tullaan jakamaan paikallisille, mutta tiedossa ei ole millä perusteilla yleisö valitaan. Heidän täytyy CNN-uutissivuston mukaan noudattaa tarkkoja koronaan liittyviä turvallisuusohjeita.

Pekingin talviolympialaiset alkavat 4. helmikuuta ja kestävät 20. helmikuuta saakka. Koronaviruksen aikaisempia variantteja herkemmin leviävä Omicron-muunnos levisi Pekingiin paikallisten viranomaisten mukaan 15. tammikuuta. Tartuntojen määrä on noussut miljoonakaupungissa nopeaa tahtia.