Korviaan myöten rakastunut Jenni Alexandrova: ”Tämä ihminen. Ihme!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Radio- ja tv-juontaja Jenni Alexandrova seurustelee Diili-ohjelmasta tutun ammattilaisen, neuvonantaja Toni Lähteen kanssa. Lähde on nyt juhlinut syntymäpäiviään, ja Alexandrova on kehunut miestä vuolaasti netissä sen kunniaksi.

– Tämä ihminen. Ihme! Lahjakas, sydämellinen, kannustava, pohtiva, vakaa ja älykäs. Sä saat mut nauramaan ja innostumaan ja uskomaan ihmeisiin! Ihanaa syntymäpäivää rakas, Alexandrova kirjoittaa.

Toni Lähde on turkulaissyntyinen brändivelho, joka toimi Jaajo Linnonmaan neuvonantajana tuoreella Diili-kaudella. Jenni Alexandrova lopetti äsketn työnsä Me Naiset Radion -juontajana. Moni hänen faninsa ihmetteli päätöstä, mutta hän sai uuden työn Aito Iskelmä -radiokanavalta.

https://www.instagram.com/p/CYysTP-qb2q/