Lauri Tähkä heitettiin kaupasta ulos Levillä – koronapassin kanssa ei ollut henkkareita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen tunnetuimpiin esiintyjiin ja suosituimpiin laulajiin kuuluva Lauri Tähkä on heitetty ulos Levin Zero Pointin myymälästä. Hänellä ei ollut koronapassin lisäksi henkilöllisyystodistusta mukanaan.

– Ajoin tänään Leville hiihtämään, koska ajattelin, että samalla reissulla hankin uuden toppatakin. Hiihdin parinkymmenen kilsan hiihtolenkin ja puolihikisenä astelin Zero Point nimiseen ”keskukseen.” Pyöröovien jälkeen minulta kysyttiin koronapassia, Lauri Tähkä kertoo Instagram-julkaisussa.

Se mieheltä löytyi, mutta hänellä ei valitettavasti ollut mukana henkilöllisyystodistusta. Mies käveli kuitenkin takkikauppaan ja alkoi hieroa kauppoja. Pian järjestyksenvalvoja tuli perässä.

– Kolmen minuutin kuluttua järjestyksenvalvoja tuli myymälään ja heitti minut myymästä pihalle kuin olisin pahempikin myymävaras, koska minulla ei ollut näyttää henkkareita. Minähän näytin jo koronapassin jossa näkyy minun henkilöllisyyteni, yritin selittää. Ei käy – minulle ärähdettiin ja lensin talvitakkimyymälästä ulos kuin leppäkeihäs.

– Nyt ei ole talvitakkia eikä kauppiaalla takkirahoja. Alkaa hommat menemään kyllä pikkusen yli hilseen