Muutoksia Tukholman laivoille – Silja Serenade laiturissa maaliskuun loppuun

Matkailu · Terhi Piiroinen

Vallitsevasta koronatilanteesta ja matkustusrajoituksista johtuen Tallink on tehnyt lisää muutoksia Helsinki-Tukholma-reitin laivojensa Silja Serenaden ja Silja Symphonyn liikennöintiaikatauluihin. Silja Serenade on liikennöintitauolla maaliskuun loppuun asti.

– Silja Serenaden laiva ei palaa liikenteeseen talvilomien ajaksi aiemmasta tiedosta poiketen. Laiva on pysäköitynä Helsingin Hernesaaren laituripaikalle. Silja Serenade palaa normaaliin aikatauluunsa 25. maaliskuuta, Tallink Silja Oy tiedottaa.

Silja Symphony liikennöi alkuvuonna poikkeusaikataulun mukaisesti ja osa lähdöistä on peruttu. Poikkeusaikataulun aikana 19.1.-13.2.2022 laiva saapuu Tukholmaan kello 10:15 paikallista aikaa ja Helsinkiin kello 11:15. Silja Symphony palaa normaaliin aikatauluunsa 14. helmikuuta.

Lähdöt Helsingistä aina keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Lähdöt Tukholmasta aina torstaisin, lauantaisin ja maanantaisin. Perutut lähdöt Helsingistä: 17.1.2022, 25.1.2022, 1.2.2022, 8.2.2022 ja 13.2.2022.