Sairaalloisen lihava Tammy järjestää kotibileitä – ehkäisee krapulan syömällä rasvaista ruokaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satakiloiset siskot -sarjassa esiintyvä Tammy Slaton kamppailee terveysongelmien kanssa. Youtube-tähdestä televisiosarjaan noussut nainen on sairaalloisen lihava. Hänen laihdutusyrityksensä ovat epäonnistuneet kerta toisensa jälkeen. Tammy sai karistettua kiloja ainoastaan riippuvuusklinikalla asuessaan.

Tammy haikailee menetetyn nuoruuden vuoksi. Hän on päättänyt ottaa elämästään ilon irti ilman, että joutuu kenellekään tilivelvolliseksi. Tammy järjestää kotibileitä kavereidensa kanssa. Alkoholia kuluu suuria määriä.

– Syömme myös paljon epäterveellistä ruokaa, kuten pitsaa, koska tasoitamme rasvaisella ruoalla alkoholia ja varmistamme, ettei meille tule krapulaa, Tammy selventää.