Uusi The Batman -elokuva koettelee takapuolta – kesto lähes kolme tuntia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tulevan The Batman -elokuvan katsominen teattereissa voi olla koettelemus ainakin pienirakkoisille ja takapuolesta helposti puutuville. Elokuvasta on tulossa tähän saakka pisin teattereissa julkaistava Batman-seikkailu.

Variety-lehden mukaan Matt Reevesin ohjaaman The Batman -elokuvan pituus ilman lopputekstejä on kaksi tuntia ja 47 minuuttia. Kyseessä on yksi pisimmistä supersankarielokuvista koskaan. Esimerkiksi Avengers: Endgame oli vain hieman pidempi, noin kaksi tuntia ja 49 minuuttia ilman lopputekstejä.

Tarkalleen ottaen kyseessä ei kuitenkaan ole kaikkien aikojen pisin Batman-elokuva. Viime keväänä HBO:ssa julkaistun Zack Snyder’s Justice League -elokuvan kesto oli ilman lopputekstejä kolme tuntia ja 55 minuuttia.

The Batman -elokuvassa uransa alkuvaiheille oleva viittasankari saa vastaansa Arvuuttajana esittäytyvän sarjamurhaajan. 4. maaliskuuta ensi-iltansa saavan elokuvan päärooleissa nähdään Robert Pattinson, Zoë Kravitz, Paul Dano, Colin Farrell ja John Tuturro.