Oulun poliisi pyytää havaintoja rikollisista – näitkö harmaata BMW-autoa?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisin tietoon tullut kuluneen tammikuun aikana useita asuttuihin asuntoihin ja vapaa-ajan asuntoihin kohdistuneita varkauksia Oulun, Lapin ja Kuopion alueilta. Poliisi otti kiinni rikoksista epäiltynä kolme Romanian kansalaista 18. tammikuuta. Heidät on määrätty vangittavaksi.

Esitutkintaa suorittava Oulun poliisilaitos tekee yhteistyötä Lapin ja Itä-Suomen poliisilaitosten kanssa. Oulun käräjäoikeudessa vangitut henkilöt tavoitettiin poliisin tutkinnallisten toimenpiteiden avulla. Poliisi pyytää nyt havaintoja romanialaisten käyttämästä ajoneuvosta.

– Oulun poliisi pyytää aikaväliltä 12.-18. tammikuuta välisestä ajalta havaintoja ulkomaan rekisterikilvissä liikkuneesta harmaasta/harmaanvihreästä BMW-merkkisestä henkilöautosta ja sillä mahdollisesti liikkuneista ulkomaalaisen näköisistä henkilöistä, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Heikki Kemppainen tiedottaa.

Mahdolliset havainnot voi toimittaa Oulun poliisilaitokselle osoitteeseen vihjeet.oulu@poliisi.fi tai soittamalla vihjepuhelimeen 0295 416 194.